Aktuellt från Annika Rosén
 

Ciao bella!

Följ med på en inre och yttre resa i den goda magins mirakulösa värld, en resa som börjar i oktober 2018 i en magisk vinkällare i Gamla Stan i Stockholm och slutar i september 2019 på en vingård i Italien.

Vi bjuder in dig till en investering i din framtid, en hälsoinvestering som är mycket lönsam och kommer att ge utdelning varje dag, livet ut.

Under den här tiden kommer vi att ses under två helger, fyra heldagar och en vecka i Italien. Vi kommer att ha kontakt varje vecka och också ha personliga möten.

Vi tror på mirakel, vi vet att det finns. Inom oss, i vår natur och runt omkring oss på många olika vis. Vi har själva varit med om att skapa mirakel i våra liv på olika sätt. I den här kursen vägleder vi dig så att också du kan börja skapa magi i ditt liv, på ditt sätt och i din takt med vår hjälp. Med workshops, vägledda meditationer, intutionsövningar, naturupplevelser, gröna drinkar, vitaminer och mineraler kommer den goda magin att frigöra dina inneboende krafter.

I tidernas begynnelse fann kvinnan sin visdom och sina krafter i jorden i form av växter och örter. Medicin och magi var en och samma sak. I vetenskapens värld har människan glömt den enkla  sanning att den värld vi lever i kan ge oss allt det vi behöver om vi vet hur vi ska söka.

Vi vet! Låt magin börja!

Vill du veta mer är du varmt välkommen att maila på info@annikarosen.se för detaljerat program och pris.

"Om ett år kommer du att önska att du börjat idag"