Aktuellt från Annika Rosén
 

Drömmen om Italien!

Drömmer du, precis som jag gjorde en gång om att leva i detta magiska land? 
Låt mig få dela drömmen med dig! Att vakna och titta ut över vinfälten, ta en stilla meditativ morgonpromenad där bara vindens sus bryter tystnaden. Köpa nybakat bröd, i den lilla byn och färska ägg från grannens hönor, sakta vandra hem igen, och njuta av en god frukost.

Senare kanske gå till marknaden och handla färska råvaror till kvällens middag, insupa den livfulla, glada atmosfären när torget fylls av människor som ska göra sina inköp. En cappuccino i byns bar för att njuta av den typiska italienska atmosfären känns säkert rätt nu.
Vi bor på landsbygden i den vackra Bormidadalen, här tycks tiden stå stilla och du blir en del av en verklighet som inte har förändrats på århundraden. Vänlighet, omtänksamhet, lugn och harmoni präglar omgivningarna här.
En mil från oss ligger den gamla romarstaden Acqui Terme. Hit åker vi och badar i stadens berömda hälsobringande källor. Här finns gott om små affärer där man kan shoppa vackra skor, kläder, olivolja, etc. Det finns även bra restauranger och barer. Här stannar vi en eftermiddag och kväll och njuter som det sig bör när man är i vinets förlovade land, av en lång god middag och ljuvliga viner.

En av dagarna blir det också vinprovning, Piemonte är känd för sina fantastiska viner. Kanske känner du igen Barolo, Langhe eller Barbera?
Efter mina drygt tjugo år här i området har jag hittat många små ”hemliga ställen” som jag gärna delar med dig. En utav dem är en liten by med vidunderlig utsikt och en vacker kyrka från 1400-talet där vi stannar för en stunds meditation.
På vägen hem hälsar vi på i en gammal bondgård för att smaka på den för orten berömda getosten Robiola, som du även kan köpa med dig om du så önskar.
Vi kommer att ha gott om tid för långa luncher och middagar med god mat och dryck och förstås härligt umgänge och spännande samtal om allt och ingenting.

I närheten finns gott om vackra vandringsleder för dig som tycker om att vandra, Du kommer att få ta del av ”kropp & själjympa” ett aktivitetsprogram inspirerat av yoga, qi gong och stretch.
Jag kan lova dig magiska, spännande dagar här i mitt paradis med många upplevelser och när kvällen kommer somnar du gott under Italiens stjärnhimmel och vaknar lycklig av att din dröm om Italien också blev till verklighet.

De här veckorna arrangeras följande datum.

23 - 29 augusti
30 augusti 5 september
13 - 19 september
20 - 26 september
11 - 17 oktober

Priset är 12 900 kronor per person och inkluderar följande:
Logi i dubbelrum, frukost, lunch och middag varje dag, vinprovning, Spa-bad, alla utflykter som står i programmet.
För att resa hit åker du enklast till Milano, Ryan Air har otroligt billiga flyg, SAS har bra flygtider.
Transfer från Milano 17 mil härifrån kan ordnas till extra kostnad.

Vill du ha en resa exklusivt med ditt eget gäng, familj, kollegor eller vänner är du varmt välkommen att höra av dig för förfrågan om önskat datum.

Benvenuto!

Annika
www.annikarosen.se
info@annikarosen.se
+46 70 142 35 10
+39 345 108 55 30