Aktuellt från Annika Rosén
 

Möt våren i Italien

TRÄNINGS-RESA till ITALIEN för seniorer 60+ 

 23 - 30 april 2018.

Följ med på en härlig vecka med varm gemenskap och mycket rolig och effektiv träning, både kondition och styrka, smidighet, stretch, vattengympa, powerwalks och vandringar över vinfälten i en makalöst vacker natur.
Träningen är anpassad för alla, nybörjare som vältränad. Vi kan garantera att du kommer hem fylld av inspiration och välmående.
Det blir utflykter till vingårdar med vinprovning och mycket god mat.
Hotellet är litet och personligt, rummen vackra, det finns pool och ett litet Spa där det finns möjlighet att boka behandlingar.
Vi bor i den charmiga gamla romarstaden Acqui Terme med den typiska italienska gatubilden. Här kan du strosa i gränderna, ta ett glas vin på någon av stadens alla barer, shoppa vackra italienska skor och kläder och framför allt bada i stadens hälsobringande varma källor.
Vi som arrangerar resan är Annika Rosén som bor i Italien och har arrangerat resor i många år samt Annika Stjärne Westlund som äger och driver Tyresö Gym, med på resan är också Staffan Westlund som även han kommer att köra tuffa och roliga träningspass med oss.
Vi lovar dig en härlig träningsvecka med mycket inslag av ”la dolce vita”

Varmt Välkommen!

I resans pris som är 16.900:- ingår

Logi i delat dubbelrum på 4 -stjärnigt hotell
Alla måltider, vi njuter av det goda italienska köket
Alla träningsklasser, föreläsningar, vandringar, meditationer, yoga och powerwalks.
Spa-ritual i Acqui Termes varma källor.
Vinprovningar
Transfer till och från flygplatsen (14 mil)
Flyg bokar du själv. Vi rekommenderar Norwegian linje DY 4359 från Arlanda till Milano Malpensa och hem med DY 4360 priset ligger idag på 1.600:-