Aktuellt från Annika Rosén
 

Magiska dagar med guldkant

 

ITALIEN 3-9 september

Bär du på en längtan efter att utveckla din andlighet och intuition, att finna en harmoni och ett välbefinnande som gör det lättare att höra din inre röst, själens viskning.
Vill du lära dig att tolka Tarot-korten för att vägleda dig själv och andra?
Här kommer en inbjudan till magiska dagar med guldkant i Italien där innehållet syftar till att ge dig en djupare insikt i andlighetens mystik och att finna din egen inre rikedom och låta den berika ditt liv.
En skapande resa som gör dig tryggare, lyckligare och mer uppmärksam på vad just du behöver för att leva ditt liv i större harmoni.
Jag tror på en sund själ i en sund kropp, därför kommer vi att ägna vår fysiska kropp mycket uppmärksamhet genom enkla yogaövningar, qigong och en härlig Spa-ritual i Acqui Termes helande, läkande och hälsobringande thermalkällor.
En av dagarna tar vi dig med på en vandring över kullarna i den magiskt vackra naturen med utsikt över Piemontes vackra vinfält.
Eftersom vi befinner oss i ”la bella Italia” ska vi självklart njuta av god mat och ljuvliga viner. Det blir besök på en fantastiskt vacker vingård med långlunch och vinprovning.
Vi besöker en liten sagoby med en utsikt som är makalös. Här stannar vi för en cappuccino på det lilla torget och avslutar med meditation i den gamla 1600-tals- kyrkan.
Efter mina drygt 20 år här har jag hittat mina egna hemliga ställen som jag gärna delar med dig. Vi besöker lokala matproducenter och vinmakare som gör sina produkter med stolthet och genuinitet.
Detta ingår:
Logi i dubbelrum på en mycket vacker vingård inkl. frukost
Fem-rätters lunch med vinprovning, av 8 olika viner av högsta kvalitét
Välkomstmiddag och avskedsmiddag
Tarotkurs två timmar varje dag
Meditationer, Mindfulness, och Avslappningsövningar
Intuitionsövningar
Yoga och Qigong 
Spa-ritual – en fyra timmar lång sparitual med bad i varma källor, tibetansk klang meditation, gong-meditation och vattenqigong
Spumante –provning, vi får smaka på 6 olika mousserande viner på vårt besök på en vacker vingård i den lilla byn Loazzolo
Föreläsningar om attraktionslagen och att utveckla sin medialitet.
Målbildsträning och mental träning
Med varm gemenskap, en inre resa, guldkantade dagar och en smak av det ljuva livet kommer dessa dagar att bli till diamanter som kommer att glimma för evigt.
Du flyger enklast till Milano, därifrån med tåg, hyrbil eller transferbuss till Acqui Terme som är en charmig liten stad med den typiska italienska gatubilden. Acqui Terme är en gammal romarstad rik på historia, kultur och magi. Staden ligger15 mil sydväst om Milano i regionen Piemonte.
Jag hjälper dig gärna med flyg och transfer om det skulle behövas.
Antalet platser är begränsat så först till kvarn…

Pris 11.900:-

Varmt Välkommen!