Aktuellt från Annika Rosén
 

Tjej-helg i Italien

LA DOLCE VITA – TJEJ-HELG I LA BELLA ITALIA
21 – 24 sep 2017

När druvorna är klara för skörd och Italien visar sin allra bästa sida välkomnar vi dig till en långhelg med sång, musik, spa, vandring, magi, vinskörd, skördefest, vinprovningar, shopping, god mat och härlig gemenskap. 
Ta med ditt tjejgäng, bästa väninna, dotter, mamma, syster eller res själv!
Den här helgen bjuder på varm gemenskap, vänskap, kvinnokraft, mycket glädje, sång och musik.
Vi bor på ett fint gammalt slott i närheten av Acqui Terme, en charmig gammal romarstad med den typiska italienska gatubilden. 
Här kan du njuta av ett glas vin eller en cappuccino på piazzan och känna glädjen av folklivet. Vill du shoppa finns gott om små butiker som säljer vackra kläder, skor, väskor och förstås goda viner, olivoljor, ostar och andra delikatesser.
Att strosa i de små gränderna är både meditativt och ger en känsla av historiens spännande vingslag.
Staden är berömd för sitt hälsobringande varma thermal-vatten som ger vitalitet, skönhet och hälsa. Självklart besöker vi stadens spa för en ljuvlig spa-ritual som gör att du mår som en prinsessa.
Vi njuter av den goda maten, vinprovningar och den vackra naturen. En av dagarna gör vi en tre-timmars vandring genom små byar, över vinfält upp på höga höjder där utsikten är makalös.
Vi är med och plockar druvor, och njuter av en härlig skördefest på en gammal och genuin vingård på den italienska landsbygden.
Slottet vi bor på är idag ett litet hotell med en fantastisk restaurang.
Vi tre som arrangerar resan är:
Annika Rosén är spa-expert och researrangör. Hon bor i Italien och är vår guide de här dagarna, hon kommer också att ta oss med på en magisk kväll under stjärnhimlen där Tarot-korten ger oss vägledning och råd.
Annika Ljungberg är sångerska och artist, hon kommer att sjunga för oss och låta oss svepas in i musikens ljuva värld.
En värld där magiska saker händer, musiken som ger oss gädje, harmoni och en lyckokänsla.
Gun-marie Engly Åslev jobbar med krano sacral-behandlingar, healing och andlig vägledning. Hon tar oss med till andra dimensioner och en mycket spännande inre resa.
I priset som är 8 900:- ingår:
Logi i delat dubbelrum
Alla måltider, vi äter gott från det italienska köket. (dryck tillkommer)
Vinprovning och Spumante-provning
Spa-ritual
Vandrings-utflykt
Sightseeing i Acqui Terme
Powerwalk med stretch och avspänning (morgonaktivitet)
Transfer till och från flygplatsen (Linate) landar du på någon av Milanos andra flygplatser Bergamo eller Malpensa så går det bussar till Linate.
Flyg bokar du själv. Enklast är om du flyger till Milano. Vi rekommenderar SAS linje SK 689 från Arlanda och SK 690 tillbaka. Bor du i annan del av Sverige reser du självklart därifrån. 
Acqui Terme ligger 14 mil syd/väst om Milano i Piemonte.
Varmt Välkommen till Italien!