Kurser & Utbildningar

Nature flow

En spirituell hälsoceremoni i naturen. Att vistas i naturen stärker både den psykiska och fysiska hälsan, i naturen kan vi hämta kraft och återhämtning. Naturligt och så magiskt!

Tarotkurs

Vill du lära dig att tolka de magiska Tarot-korten för att kunna vägleda dig själv och andra? Du gör samtidigt en inre spännande resa som ger dig högre intuition och självkännedom.

Ett steg på visdomens väg

Vägen där lyckan, energin, glädjen och det meningsfulla finns. Ett års av visdom, insikt och magi där du lär dig att använda magin som en positiv kraft.

Tarotutbildning

En utbildningen i Tarotkortens magiska värld. För dig som vill lära dig att använda korten som redskap för att jobba professionellt med vägledning.

"Fråga dig själv om det du gör idag tar dig närmare där du vill vara imorgon"

Livets magi & mirakler

 

"Om ett år kommer du att önska att du börjat idag"

Låt nästa kapitel i ditt liv bli det bästa någonsin!

Följ med på en inre och en yttre resa i den goda magins mirakulösa värld. En resa som börjar i september 2023 i Stockholm och slutar i september 2024 på en vingård i Italien. Där emellan massor av spännande möten, workshops, föreläsningar, samtal och mycket mer.

Lev & njut

En timeout från vardagens stress och jäkt. Här kan du bara koppla av och njuta av dagen. Vi ger dig föreläsningar om yttre och inre välbefinnande. Härliga välgörande bad i Acqui Termes varma källor samt yoga och meditationer. God mat med Piemontes specialiteter från italiens fina kök varje dag, samt viner från området för den som så önskar. Välkommen! 

Tarotkurs

TAROT-KURS 8-9 oktober i 2022 i Stockholm
Vill du lära dig att tolka de magiska Tarot-korten för att kunna vägleda dig själv och andra? 
Du gör samtidigt en inre spännande resa som ger dig högre intuition och mer självkännedom.
Vi går vi igenom Stora Arkanan och lär oss läggningen Keltiska korset. Du får också följa med på en utvecklande och spännande vägledd meditation som hjälper dig att öppna dina sinnen.
Vi går också igenom de olika sviterna, bägare, stavar, svärd och mynt och har då gått igenom alla de 78 korten i leken.
Vi gör intuitionsövningar och vägledda meditationer samt lär oss dagsläggningar och hur man får svar på specifika frågor.
Varmt välkommen till magiska dagar som garanterat kommer att berika ditt liv.
Plats: Stockholm
Datum: lördag & söndag 13 & 14 augusti 2022
Tid 10.00 - 16.00 
Pris: 3.900 :-
I priset ingår en Tarotlek och en Tarotbok med detaljerad vägledning för hur du tolkar korten och gör dina egna läggningar.
För anmälan och frågor är du välkommen att ringa mig på 
070 142 35 10 eller maila info@annikarosen.se

Nature flow

En spirituell hälsoritual i naturen.

Med himlen som tak och vindens sus som musik vandrar vi i meditativ tystnad genom den lilla byn, över vinfält och gårdar i en makalöst vacker natur.

Vi stannar till då och då för övningar och meditationer som ger stillhet och lugn. 

Att vistas i naturen stärker både den psykiska och fysiska hälsan, i naturen kan vi hämta kraft och återhämtning. Naturligt och så magiskt!

Är du intresserad av våra utbildningar eller våra övriga resor och aktiviteter - ring eller mejla oss så berättar vi mer!