Lev & njut

 

Så här kan en mysig tjejhelg se ut: 

LA DOLCE VITA – TJEJ-HELG I LA BELLA ITALIA
 

När druvorna är klara för skörd och Italien visar sin allra bästa sida välkomnar vi dig till en långhelg med sång, musik, spa, vandring, magi, vinskörd, skördefest, vinprovningar, shopping, god mat och härlig gemenskap. Ta med ditt tjejgäng, företag, familj eller kollegor.
Den här helgen bjuder på varm gemenskap, vänskap, mycket glädje, sång och musik. Vi bor på ett mysigt hotell i Acqui Terme, en charmig gammal romarstad med den typiska italienska gatubilden. 
Här kan du njuta av ett glas vin eller en cappuccino på piazzan och känna glädjen av folklivet. Vill du shoppa finns gott om små butiker som säljer vackra kläder, skor, väskor och förstås goda viner, olivoljor, ostar och andra delikatesser.
Att strosa i de små gränderna är både meditativt och ger en känsla av historiens spännande vingslag.
Staden är berömd för sitt hälsobringande varma thermal-vatten som ger vitalitet, skönhet och hälsa. Självklart besöker vi stadens spa för en ljuvlig spa-ritual som gör att du mår som en prinsessa.
Vi njuter av den goda maten, vinprovningar och den vackra naturen. En av dagarna gör vi en tre-timmars vandring genom små byar, över vinfält upp på höga höjder där utsikten är makalös.
Vi är med och plockar druvor, och njuter av en härlig skördefest på en gammal och genuin vingård på den italienska landsbygden.

Annika Rosén är spa-expert och researrangör. Hon bor i Italien och är vår guide de här dagarna, hon kommer också att ta oss med på en magisk kväll under stjärnhimlen där Tarot-korten ger oss vägledning och råd.

I priset som är 9.900:- ingår:

Logi i delat dubbelrum
Välkomsmiddag och avskedsmiddag, vi äter gott från det italienska köket. 
Vinprovning och Spumante-provning
Spa-ritual
Vandrings-utflykt
Sightseeing i Acqui Terme med tid för shopping
Powerwalk med stretch och avspänning (morgonaktivitet)
Transfer till och från flygplatsen (Linate) landar du på någon av Milanos andra flygplatser Bergamo eller Malpensa så går det bussar till Linate.
Flyg bokar du själv.