Livets magi & naturens mirakler

"Om ett år kommer du önska att du hade börjat idag"

 

 

 

Livet är som en bok, du kan inte ändra de sidor som redan är skrivna, men du kan börja på ett nytt kapitel. Låt nästa kapitel i ditt liv bli det bästa någonsin!

Här kommer en alldeles speciell inbjudan till en investering i din framtid, en hälso-investering som är mycket lönsam och som kommer att ge dig utdelning varje dag, livet ut.

Följ med på en yttre och inre resa i den goda magins mirakulösa värld, en resa som börjar i i Stockholm i september 2023 och slutar på en vingård i Italien i september 2023.

Är du redo för att ta in magin i ditt liv?

Varmt välkommen!

Tror du på mirakel?
Det gör vi! Vi vet att det finns. Inom oss, i vår natur och runt omkring oss på många olika vis.
Vi har själva varit med om att skapa mirakler i våra liv, på olika sätt. I den här kursen vägleder vi dig så att också du kan börja skapa magi som blir till mirakel, på ditt sätt, i din takt med vår hjälp.
Med workshops, föreläsningar, vägledda meditationer, intuitionsövningar, vandringar i makalöst vacker natur, gröna drinkar, örter, vitaminer och mineraler kommer den goda magin att frigöra dina inneboende krafter.
I tidernas begynnelse fann kvinnan sin visdom och sina krafter i jorden i form av växter och örter. 
Medicin och magi var en och samma sak. I vetenskapens värld är människan på väg att glömma den enkla sanning att den värld vi lever i kan ge oss allt vad vi behöver, om vi vet var vi ska söka. Vi vet! 

Vi startar i september 2023 med en magisk dag i Stockholm och lär vi känna varandra, du får en detaljerad kursplan, vi har personliga samtal så att vi på allra bästa sätt skriver din alldeles egna karta för det kommande året. Vi kommer att sätta upp dina personliga mål och också mål för hela gruppen. I varm gemenskap delar vi varandras livsöden och från och med nu börjar den magiska gnistan sin färd till den framtid du drömmer om.

I november är det dags för en heldag igen. Här börjar vi med en utvärdering, vad har hänt sen sist? Vad var svårt? Vad var lätt? Hur går vi vidare? Vi pratar om värdegrunder och att lära sig använda dem som en livskarta och kompass som alltid kommer att leda dig rätt.

Januari och ett nytt år, då ses vi i Stockholm igen

Det kommer att handla om ” Naturens Mirakeldrycker” Här gör vi en djupdykning i allt det fantastiska naturen erbjuder oss i form av näring som gör oss vitala, friskare, starkare och ännu vackrare. Du får veta massor om läkande och helande örter och växter och om uråldriga ceremonier för ett lyckligare och hälsosammare liv. Vi smakar flera av Marlenes olika recept och du får genom Marlene tillgång till en källa av kunskap som är otroligt berikande. 

Dagen fortsätter med ”Örternas Magi” en otroligt spännande föreläsning om läkeörter, gammal örtmedicin och mängder av information om hur vi på bästa sätt, vid rätt tillfälle kan använda rätt örter för att skapa mirakel för vår hälsa, välbefinnande och skönhet.

Den här dagen bjuder också på en annan magisk värld. Vi kommer att fördjupa oss i om det ”Finns något mer?” Finns det något mer än det vi ser och kan ta på? Finns det ett liv efter det här? Eller kanske ett liv innan det här? Följ med på en spännande resa, in i framtiden, i nuet och tillbaka till tidigare liv.
Vi lyssnar inåt, vad viskar din själ? Är du på rätt väg i livet? Har du svårt att höra själens röst? Det är i så fall inte underligt i tider av mycket stress och mental aktivitet. Ibland behöver vi stanna upp, ta ett djupt andetag, stänga ute vardagen och landa i oss själva. Landa mjukt och säkert i en värld där det finns enormt mycket att upptäcka. En värld som väntar på dig. 

I april ses vi för ett ”Skogsbad” vi låter våra sinnen bada i skogens och naturens läkande kraft. Den här dagen kommer vi också prata massor om "The Golden Age", din gyllene ålder, där du får kunskap, inspiration och tips på om hur du göra din kropp till själens tempel och stråla som den lysande stjärna du är ämnad att vara.

Månaden maj bjuder på en ört-vandring, vi vandrar genom vackra magiska vår-Sverige och precis som de gamla ört-kvinnorna en gång gjorde, ger vi oss ut på jakt efter dem mest magiska örterna för nu är det dags för vit magi.
Vi lagar lunch tillsammans och äter av allt det gröna som ger oss krafter att klara nästan vad som helst.
Dagen fortsätter med en workshop om ”Harmoniska hormoner”
Hur gör vi för att ha en stabil hormonbalans? Kan vi påverka hur vi mår med hjälp av kosten? Idag får du svaret!

I juni blir nästa träff. Den här dagen blir en dag som handlar om ”Tankens skapande kraft” det blir vägledda meditationer, föreläsning och andra spännande aktiviteter som hjälper dig att skapa det liv du vill ha. Den mäktiga attraktionslagen finns runtomkring oss hela tiden, vi lär dig hur du kan använda den för att nå dina önskade mål.
Du får också uppleva ”Nature flow” en spirituell hälso-ceremoni i naturen, med himlen som tak och vindens sus som musik vandrar vi i tystnad och låter oss förtrollas av det våra sinnen förnimmer. Vi stannar till då och då för övningar som väcker vårt inre, ger harmoni och reducerar stress. Vi lyssnar inåt och om vi lyssnar riktigt noga så kommer vi att höra hjärtats röst som har svaret på alla våra frågor.

I september 2024 är det dags för vår resa till Italien. En magisk resa där vi knyter ihop alla trådar. Vi njuter av ”la dolce vita” på en vacker vingård. Här äter vi gott och njuter av de godaste italienska vinerna, vi gör en utflykt till vår allra hemligaste lilla badort på italienska rivieran, det blir vinprovningar, spa-besök i den gamla romerska kurorten Acqui Terme. Vi vandrar över vinfälten, yogar och njuter av det ljuva livet. Här och nu.

Priset för den här kursen är 69.000:- ( som kan delas upp på flera olika betalningstillfällen om du vill)
I priset ingår:
Alla kursdagar inkl. kost och logi
Två 60 minuters coaching / vägledning med Annika två ggr och Marlene två ggr, här kan du välja en hälsoanalys om du så önskar.
Marlenes böcker Harmoniska hormoner och Naturens mirakeldrycker.
Facebook-grupp för gemenskap och diskussioner.
Coaching-brev varje månad.
Resan till Italien, transfer, del i dubbelrum, helpension, vinprovning, utflykt till Medelhavet, föreläsningar, yoga, vandringar och mycket mer.

Varmt välkommen till magiska dagar med guldkant!

Annika Rosén & Marlene Gustawson, www.optimal-halsa.se