Magiska dagar med guldkant

Miracles start to happen when you give as much energy to your dreams as you do to your fears

Piemonte, Italien 11-17 maj 2025

En resa för dig som längtar efter att öka din självkärlek, intuition, kreativitet, andlighet och ditt personliga ledarskap för att skapa det liv du vill ha.

Bär du på en längtan efter att utveckla din andlighet och intuition, att finna en harmoni och ett välbefinnande som gör det lättare att höra din inre röst, själens viskning?

Här kommer en inbjudan till magiska dagar med guldkant i Italien där innehållet syftar till att ge dig en djupare insikt i andlighetens mystik och att finna din egen inre rikedom och låta den berika ditt liv.

En skapande resa som gör dig tryggare, lyckligare och mer uppmärksam på vad just du behöver för att leva ditt liv i större harmoni. Varje dag har vi workshops och meditationer som hjälper dig att leva ett magiskt liv och leva livet fullt ut. 

När vi vänder oss inåt och söker på rätt ställe så kommer vi att finna den svindlande känslan av oändliga möjligheter till att skapa det liv vi vill ha.  

Jag tror på en sund själ i en sund kropp, därför kommer vi att ägna vår fysiska kropp mycket uppmärksamhet genom enkla yogaövningar, qigong och sköna vandringar.

En av dagarna tar jag dig med på en vandring över kullarna i den magiskt vackra naturen med utsikt över Piemontes vackra vinfält.

Eftersom vi befinner oss i ”la bella Italia” ska vi självklart njuta av god mat och ljuvliga viner. Det blir besök på en fantastiskt vacker vingård med långlunch och vinprovning.
Vi besöker en liten sagoby med en utsikt som är makalös. Här stannar vi för en cappuccino på det lilla torget och avslutar med meditation i den gamla 1600-tals- kyrkan.

Vi avslutar varje dag med sharing i gruppen där vi individuellt ser var vi befinner oss just nu och vad dagens händelser betytt för just dig så att nästa dag blir ytterligare ett steg till att bredda ditt synfält och ersätta rädslan med självrespekt, kärlek och nyfikenhet. Att leva ett magiskt liv är att förstå hur unik och värdefull du är och hitta styrkan att alltid vara den fantastiska person du är ämnad att vara. Och det är just vad den här resan kommer att göra!

Med varm gemenskap, en inre resa, guldkantade dagar och en smak av det ljuva livet kommer dessa dagar att bli till diamanter som kommer att glimma för evigt.

 

 

Detta ingår i priset som är 14 900 kronor:

Logi i dubbelrum på en vacker vingård

Fem-rätters lunch med vinprovning, av 8 olika viner av högsta kvalitét

Välkomstmiddag och avskedsmiddag

Tarotkortens mystik

Meditationer

Intuitionsövningar, Yoga och Qigong

Önskeceremoni vid den magiska önskekyrkan.

Föreläsningar om tankens skapande kraft och om den mäktiga attraktionslagen  hur du kan använda den för att skapa den verklighet du drömmer om.

Lär dig pendla! Du får lära dig att använda pendel, något som används i århundraden för vägledning och i helande syfte.

Målbildsträning och mental träning

Nature Flow, en spirituell hälsoceremoni i naturen.

Månmeditation. En magisk månceremoni, där vi släpper allt gammalt som inte server oss längre för att välkomna det nya med tillit.

Peace of body & mind, ett aktivitetsprogram för kropp och själ.

Du flyger enklast till Milano från Stockholm med SAS SK 689

Från Milano ingår transfer i resans pris till Acqui Terme som är en charmig liten stad med den typiska italienska gatubilden.

Acqui Terme är en gammal romarstad rik på historia, kultur och magi. Staden ligger 15 mil sydväst om Milano i regionen Piemonte.
Antalet platser är begränsat så först till kvarn… Om du skulle vilja avboka så har du fri avbokning fram till två veckor före avresa.