Tarotkurs i Italien

" MAGI är att TRO på sig själv, klarar DU det kan vad som helst hända!"


Vill du uppleva en genuin del av Italien och samtidigt få tillgång till nyckeln som låser upp magiska hemligheter?
Då är du varmt och innerligt välkommen till ”mitt” Italien. 
Drömresan för dig som vill lära dig att tolka de magiska tarotkorten och samtidigt njuta av la bella Italia.
Att lära sig att tolka de magiska tarotkorten är otroligt spännande och berikande.
För mig har tarotkorten varit en viktig pusselbit i mitt livspussel. Den insikt och visdom som kortens budskap givit mig blev en nyckel till det som tidigare varit fördolt. Som till exempel förstå det som varit, det som är och framtiden. De har också givit mig mer självinsikt, acceptans och tillit i livets skeenden. Kanske du, precis som jag en gång hade, har en längtan i själ och hjärta efter något mer?
Då är det möjligt att den här kursen blir en viktig pusselbit i ditt livspussel.
Låter det spännande? 
Jag kan lova dig en resa som ger dig nya möjligheter till inre utveckling och som ökar din intuition, kreativitet, andlighet och personliga ledarskap. Det kommer att bli en vacker och spännande process i acceptans och andlig och jordisk balans. Med kunskapen om Tarotkortens budskap kommer du alltid att ha redskap för ökad förståelse för det som händer i dig och runtomkring dig. Jag kan garantera att det blir en spännande resa som i varm gemenskap ger dig ökad självkännedom och en högre intuition.

Kursens innehåll är:
Tarotkortens historia,  betydelse och lekens uppbyggnad, struktur, sviter, siffror, färger, symboler och hovkort.
Flera olika läggningar.

Intuitionsövningar
Vägledda meditationer för ökad andlighet och djupare intuition.
Tarotlek

Här i ”vår”lilla by i Piemonte har omgivningen inte förändrats nämnvärt på århundraden. 
Här bor vänligheten, lugnet och harmonin och vilopulsen är knappt mätbar. Vill du dela den med mig? 
Då är du varmt och innerligt välkommen att resa med till ”mitt” Italien med ljuvliga dagar och massor av magi.
En resa för dig som förutom vill lära dig att tolka tarotkorten, längtar efter att öka din självkärlek, intuition, kreativitet, andlighet och ditt personliga ledarskap för att skapa det liv du vill ha.

Bär du på en längtan efter att utveckla din andlighet och intuition, att finna en harmoni och ett välbefinnande som gör det lättare att höra din inre röst, själens viskning?

Följ med och njut av magiska dagar med guldkant där innehållet syftar till att ge dig en djupare insikt i andlighetens mystik och att finna din egen inre rikedom och låta den berika ditt liv.

När vi vänder oss inåt och söker på rätt ställe så kommer vi att finna den svindlande känslan av oändliga möjligheter till att skapa det liv vi vill ha.  

En av dagarna tar jag dig med på en vandring över kullarna i den magiskt vackra naturen med utsikt över Piemontes vackra vinfält. Det är skördetider och en underbar tid att få ta del av den förväntansfulla energin när druvorna ska plockas .

Eftersom vi befinner oss i ”la bella Italia” ska vi självklart njuta av god mat och ljuvliga viner. Det blir besök på en fantastiskt vacker vingård med långlunch och vinprovning.
Vi besöker en liten sagoby med en utsikt som är makalös. Här stannar vi för en cappuccino på det lilla torget och avslutar med meditation i den gamla 1600-tals- kyrkan.

Med varm gemenskap, en inre resa, guldkantade dagar och en smak av det ljuva livet kommer dessa dagar att bli till diamanter som kommer att glimma för evigt.

Detta ingår i priset som är 14 900 kronor:

Tarotkurs 4 timmar om dagen.
Logi i dubbelrum på en vacker vingård

Fem-rätters lunch med vinprovning, av 8 olika viner av högsta kvalitét

Nature Flow, en spirituell hälsoceremoni i naturen.

Månmeditation. En magisk fullmåneceremoni.

Du flyger enklast till Milano, jag rekommenderar SAS SK 689 till Milano och SK 690 till Stockholm.

Från Milano ingår transfer från Milano Linate 14.00 i resans pris. 

Acqui Terme är en gammal romarstad rik på historia, kultur och magi. Staden ligger 15 mil sydväst om Milano i regionen Piemonte.
Antalet platser på resan är begränsat till 10 personer så först till kvarn… Om du skulle vilja avboka så har du fri avbokning fram till tre veckor före avresa.
Vi har ordnat med resegaranti hos Kammarkollegiet.
För bokning eller mer information är du alltid välkommen att höra av dig till mig på info@annikarosen.se