Magi & Mirakel

"love yourself enough to live a healthy lifestyle"

 Tror du på mirakel?
Det gör vi! Vi vet att det finns. Inom oss, i vår natur och runt omkring oss på många olika vis.
Vi har själva varit med om att skapa mirakel i våra liv, på olika sätt. Den här veckan vägleder vi dig så att också du kan börja skapa magi som blir till mirakel, på ditt sätt, i din takt med vår hjälp.
Med workshops, vägledda meditationer, intuitionsövningar, vandringar i makalöst vacker natur, gröna drinkar, vitaminer och mineraler kommer den goda magin att frigöra dina inneboende krafter.
I tidernas begynnelse fann kvinnan sin visdom och sina krafter i jorden i form av växter och örter. 
Medicin och magi var en och samma sak. I vetenskapens värld har människan glömt den enkla sanning att den värld vi lever i kan ge oss allt vad vi behöver, om vi vet hur vi ska söka. Vi vet! Låt magin börja!
Vi bor på litet vackert hotell nära de vackra vinlandskapen Barolo och Barbaresco där några av Italiens absolut bästa viner kommer från. Och självklart kommer vi att smaka på dem.
I priset som är 13.900:- ingår:
Del i dubbelrum inkl. frukost på 4-stjärniga hotel Roma Imperiale i Acqui Terme.
Välkomstmiddag och avskedsmiddag där vi njuter av det bästa från det italienska köket med ett gott vin därtill.Vinprovning med lunch, sång och musik på vingård.
Örtvandring
Spa-dag i Acqui Terme med en fyra timmar lång Spa-ritual i stadens hälsobringande källor. Här upplever vi magin när vi badar i hälsans heta helande vatten som ger vår kropp och själ harmoni.
Vandring över vinfälten
"Nature Flow" en spirituell hälsoritual i naturen där vi vandrar mycket sakta i en sagolikt vacker natur och badar i grönskan, dofterna, fågelkvitter, vinden och skogens läkande miljö. då och då stannar vi för olika stressreducerande övningar.
Workshops och föreläsningar om:
Örternas magi
Harmoniska hormoner
Gröna drinkar & smoothies
Naturens Mirakel, är namnet på Marlenes nya bok, den här veckan får vi ta del av hennes spännande hemligheter om naturens mirakel för ökad vitalisering och få en smak av livets elixir.
Magi för livsglädje, skönhet och hälsa.
Attraktionslagen, Du är det du tänker, du blir det du tänkt.
Tarot-kortens magi och mystik. Här får du, om du vill, hjälp med vägledning, klargörande av en fråga eller råd från andra dimensioner om vad som är bäst för dig just nu.
Flyg bokar du själv, vi rekommenderar Norwegian DY 4359 från Stockholm till Milano och DY 4360 från Milano till Stockholm.
Transfer från Milano till hotellet kan du boka för 500.- tur och retur. Från Milano är det 14 mil till vårt hotell.
Vill du resa från Milano på egen hand går det tåg till Acqui Terme.
Behöver du vår hjälp med att boka flyg och transfer så hjälper vi dig gärna.
Varmt välkomna till Italien och en vecka fylld av magi & mirakel!