Movements in life

"Each day, do something good for yourself"

Movements in life, en exklusiv träningsresa för både kropp och själ. 

25 september - 1 oktober 2022

Träning & Livsnjutar-resa till ITALIEN

Följ med på en härlig vecka med varm gemenskap och massor av rolig och effektiv träning, både kondition och styrka, smidighet, stretch, vattengympa, powerwalks och vandringar över vinfälten i en makalöst vacker natur.
Träningen är anpassad för alla, nybörjare som vältränad. Vi kan garantera att du kommer hem fylld av inspiration och välmående.
Det blir utflykter till vingårdar med vinprovning och mycket god mat. En av dagarna får vi vara med och skörda druvor  och njuta av en härlig skördefest i sann italiensk anda.
Vi bor på Cascina Marcantonio, en gammal vingård med en makalös utsikt.
Vi bor nära den charmiga gamla romarstaden Acqui Terme med den typiska italienska gatubilden. Här kan du strosa i gränderna, ta ett glas vin på någon av stadens alla barer, shoppa vackra italienska skor och kläder, ostar, salami och olivoljor.

Vi som arrangerar resan är Annika Rosén som bor på halvtid i Italien och har arrangerat resor i många år samt Annika Stjärne Westlund som äger och driver Tyresö Gym, med på resan är också Staffan Westlund som även han kommer att köra tuffa och roliga träningspass med oss. Annika är personlig tränare och du kommer, om du vill, att få massor av personliga tips både för din träning och din kost. Vi är med hela tiden och delar mer än gärna med oss av vår kunskap. Vi har begränsat antalet platser så att alla kan få mycket tid för personliga tips och råd.
Vi lovar dig en härlig träningsvecka med mycket inslag av ”la dolce vita”

Varmt Välkommen!

I resans pris som är 16.900:- ingår

Logi i delat dubbelrum 
Alla måltider, vi njuter av det goda italienska köket
Alla träningsklasser, föreläsningar, vandringar,  utflykter, meditationer och powerwalks. 
Vinprovningar
Transfer till och från flygplatsen (14 mil)
Flyg bokar du själv. Vi rekommenderar SAS SK 689 från Arlanda till Milano  och hem med SAS SK 690
www.annikarosen.se info@annikarosen.se
www.tyresogym.se
annika@tyresogym.se