Your gate to Italy

Vandring i Piemonte

Ridning i Toscana

Romantik i Venedig

Skrivarkurs i Toscana

"You may have the universe, if I may have Italy"

 

Annette Lefterow & Annika Rosen presenterar nu stolta sitt nya koncept "Your gate to Italy" som bjuder in dig att möta det genuina Italien.
Vi vill visa dig vårt Italien, där det äkta italienska livet levs, långt från alla turistfällor. Efter många års reseevenemang med olika teman och till olika delar av detta magiska land slår vi nu ihop våra erfarenheter och kunskaper och vill dela vår dröm om Italien med dig .
Vi har samlat det bästa av våra upplevelser och skapat ett unikt koncept med kärleken till kulturen, naturen, historien, maten, vinet och människorna som bas. Ett koncept som speglar vår känsla av Italien. Med största omtanke har vi valt ut det bästa av våra guldkorn. 
När du reser med oss kan du alltid känna dig trygg att bli väl omhändertagen, någon av oss är alltid med på resan, vi delar med oss av våra hemliga smultronställen och tar dig med bakom kulisserna. Personliga resor med njutning för både kropp och själ.

Vad sägs till exempel om att njuta av opera, kultur och spa? Vi bor i Sirmione vid Gardasjön, gör båtutflykter och njuter av yoga och spa. Vi gör ett besök i Verona och njuter av den årliga operafestivalen.

Eller ett besök i Toscana där vi rider ut över de böljande kullarna och lever slottsliv på vårt vackra 1700 - tals-slott. Wellnesswalk i Neapel är en annan spännande upplevelse vi erbjuder. Från höga höjder och slottsmiljö till underjordiska gångar och sjöar under Neapels gränder. Vi vandrar 30.000 steg genom en stad med egen karaktär, äter världens mest genuina pizza och förlorar oss i historiens vingslag. Vi fortsätter med båt till spa, lyx och flärd på ön Ischia. Ja, det är några av våra många koncept som vi skapat för att dela med oss av vår kärlek till Italien.


Vill du ta del av något av våra många koncept för en egen grupp kan vi arrangera det på andra datum än det redan planerade. Minsta antal resenärer är åtta personer.
Vi lovar dig magiska dagar med guldkant och en touch av "la dolce vita".