En dag av ren magi

"Fråga dig själv om det du gör idag tar dig närmare där du vill vara imorgon"

Välkommen till en spännande och magisk inspirationsdag på Bergendals herrgård i Sollentuna fredag 4 oktober 2024 10.00 - 18.00

EN DAG AV REN MAGI
Lär dig hur Tarotkort kan spegla din själ och ditt hjärtas önskningar och vad framtiden vill för dig. Korten ger dig insikter om dina styrkor och dina svagheter. Var du sitter fast och hur du kan befria dig för att komma närmare ditt eget sanna jag och bli den bästa versionen av dig själv.
Varmt välkommen till en spännande, inspirerande  och utvecklande dag skapad för att locka fram intuitionen och visdomen inom dig. Jag guidar dig genom kortens symboler, bildspråk och kärleksfulla vägledning. 
Du får en större förståelse för det som händer i ditt i dig, runtomkring dig och i ditt liv. Att lära dig tolka tarotkort är som att få en nyckel som låser upp det som ligger fördolt. 
Du får lära dig hur du kan använda korten för att växa både andligt och på det personliga planet. 
Och du kommer alltid att ha ett redskap för insikt och självförverkligande. 
Kanske du, precis som jag en gång hade, har en längtan efter något mer? 
Då är det mycket troligt att den här dagen blir en viktig pusselbit i ditt livspussel och första steget på en viktig livsfas.
Efter dagens slut kommer du att få övningar med dig hem för att fördjupa dig i magin kring tarotkorten. 
Du får också två vägledda meditationer som du kan använda för att förstärka din intuition samt ett enskilt coachingsamtal på telefonen med mig.

I priset ingår förmiddagsfika med smörgås, frukt & juice, lunchbuffé med massor av god mat att välja på, eftermiddagsfika.

Pris: 1900 kronor
Tid: 10-18
Datum 4 oktober 2024

Plats: Bergendals Herrgård i Sollentuna
Anmälan & frågor: info@annikarosen.se