Mitt Italien

"We create our TOMORROWS by what we dream TODAY"

 

Drömmen om Italien

För över 30 år år sedan öppnade jag mina första Spa-anläggningar i Sverige. Då fanns det inte några utbildningar i Sverige så jag forskade själv för att lära mig allt om alger, lera och läkande thermalvatten och upptäckte att det var romarna som grundade det vi idag kallar Spa.

Jag reste till Italien och åkte runt på olika kurorter och intervjuvade gamla baderskor och doktorer om vattnets läkande kraft. Och ju mer jag lärde mig, ju mer ville jag veta. Jag hamnade i Acqui Terme som är en av Italiens mest kända kurorter med ett aldrig sinande thermalvatten som används både i rehabiliteringssyfte och för wellness och skönhet. Jag blev förälskad i kulturen, naturen, historiken, maten, vinet, människorna, sättet att leva och kände att här i Italien vill jag tillbringa mycket tid. 

Sedan dess har jag har haft många grupper här i mitt "bella Italia". Jag brinner för att dela med mig av kärleken till Italien. Om du vill dela den med mig är du alltid välkommen. Jag tar dig med till Piemonte och en genuin del av Italien. Här, i den vackraste av alla miljöer, där vilopulsen knappt är mätbar och omgivningen inte förändrad nämnvärt på århundraden har jag funnit mitt paradis på jorden. Du är alltid välkommen att dela den med mig. Följ med på någon av våra arrangerade resor eller om du vill att jag arrangerar något bara för dig och dina vänner, familj eller företag så går det utmärkt. Den gamla romarstaden Acqui Terme är vår bas, här finns närheten till några av Italiens bästa vingårdar, utsökt mat, magiskt vacker natur. "Vår" charmiga lilla stad har den typiska italienska gatubilden. Här kan du strosa i de små gränderna, shoppa vackra skor och kläder, ta ett glas vin och njuta av folklivet, äta gott och njuta av den vänliga atmosfären. Här lever jag min dröm, drömmen om Italien. Du är alltid välkommen att dela den med mig!

Benvenuto!