Andas andlighet

"Come with me where dreams are born, and time is never planned"

ANDAS ANDLIGHET.
FÖLJ MED PÅ EN RESA IN I FRAMTIDEN, I NUET OCH TILLBAKA TILL TIDIGARE LIV!

Lyssna inåt, vad viskar din själ? Är du på rätt väg i livet? Har du svårt att höra själens röst? Det är i så fall inte så underligt i tider av mycket stress och mental aktivitet. Ibland behöver vi stanna upp, ta ett djupt andetag, stänga ute vardagen och landa i oss själva. Landa mjukt och säkert i en värld där det finns enormt mycket att upptäcka. Den här dagen är skapad för dig som längtar efter en djupare insikt i din vackra själs historia. 
Så…ta ett djupt andetag och följ med på en resa in i framtiden, i nuet och tillbaka till tidigare liv. Få hjälp att förstå de blockeringar som fram till nu hindrat dig att leva det liv du önskar. Idag bjuder vi in andevärlden för att du ska få de budskap och den vägledning de vill ge dig i detta nu.
Under de olika meditationerna under dagen kommer du, om du vill, att möta din guide. Du får lära dig hur du själv, när du vill, kan kommunicera med dina änglar, ljusvarelser och guider. 
De magiska Tarot-korten ger dig svar och vägledning på dina frågor men berättar också om din framtid. Vi kommer också att ta ta hjälp av Orakel-kort, Ängelkort och Pendel för att så tydligt som möjligt få rätt information från andra dimensioner till dig för ditt högsta bästa, i ljus och i kärlek.
Antalet platser är begränsat till 8 personer för att alla ska få tillgång till privat vägledning och information.
 

Varmt välkommen!