Tarotkurs på distans

"Miracles start to happen when you give as much energy to your dreams as you do to your fears"

Varmt välkommen till ett år av intuitiv Tarot.

En spännande distanskurs i Tarotkortens magiska värld!

För mig har tarotkorten varit en viktig pusselbit i mitt livspussel. Den insikt och visdom som kortens budskap givit mig blev en nyckel till det som tidigare varit fördolt. Som till exempel förstå det som varit, det som är och framtiden. De har också givit mig mer självinsikt, acceptans och tillit i livets skeenden. Kanske du, precis som jag en gång hade, har en längtan i själ och hjärta efter något mer?
Då är det möjligt att den här kursen blir en viktig pusselbit i ditt livspussel. Du kommer under ett års tid att varje månad få ett kursbrev med information och uppgifter samt ett filmklipp på ca tio minuter med "månadens uppgifter". Ett år som ger dig nya möjligheter till inre utveckling och som ökar din intuition, kreativitet, andlighet och personliga ledarskap. Det kommer att bli en vacker och spännande process i acceptans och andlig och jordisk balans. Med kunskapen om Tarotkortens budskap kommer du alltid att ha redskap för ökad förståelse för det som händer i dig, runtomkring dig och i din värd.

Kursen pågår under tolv månader och sker på distans. Du kan börja när som helst och jobba helt i din egen takt. När och var du vill.

Min intention är att du efter kursens slut har så mycket kunskap så att du, om du vill, kan jobba som profisionell vägledare med hjälp av tarotkorten din andlighet och din intuition. Du kanske redan nu jobbar som coach eller andlig vägledare och vill hitta ytterligare en dimension av din vishet?

Eller du kanske vill använda kunskapen för din egen personliga utveckling?
Vad du än väljer är jag säker på att du kommer att känna dig berikad.

Kursen ger dig en nyckel som låser upp magiska hemligheter, såväl dina egna som universums mysterier. Jag kan garantera att det blir en spännande resa som ger dig ökad självkännedom och en högre intuition.

Kursens innehåll är:
Tarotkortens historia,  betydelse och lekens uppbyggnad, struktur, sviter, siffror, färger, symboler och hovkort.

Flera olika läggningar.

Intuitionsövningar

Vägledda meditationer för ökad andlighet och självinsikt.

Etik och moral i samtal med klienter

En gång varje månad får du ett 30 minuters samtal på telefon med mig för stöd och coachning.

Varje månad får du ett kursbrev med månadens uppgifter.

Tarotlek och tarotbok

Diplom

Priset är 7 900 kronor inkl. moms som du kan dela upp på 660 kronor per månad om du så vill.

För mer info och anmälan är du alltid välkommen att kontakta mig på info@annikarosen.se

"Intuition är själens röst. Lyssna på den!"!