Ett steg på visdomens väg

"Allt som är sant kan inte förklaras och allt som kan förklaras är inte sant"

 


ETT STEG PÅ VISDOMENS VÄG 

Välkommen till en workshop om hur du kan få kontakt med din egen inre visdom med hjälp av de magiska tarot-korten, pendling, vägledd meditation och en ceremoni för ljus och kärlek
Du får veta om hur uråldriga traditioner och kunskaper kan ge dig harmoni och balans. Och om hur du kan få kontakt med din egen inre visdom som finns där i djupet av din själ och i ditt hjärtas innersta vrå.

Med visdom menas att veta exakt vad som ska göras, varför man ska göra det, hur och när man ska göra det, och vad som kommer hända när det är gjort. Det som då uppnås är största möjliga lycka för allt levande omkring oss, samt balans och harmoni i tillvaron.

Visdom är ett ord som har en djupare innebörd än all intelligens, kunskap eller förstånd. Förutom att ha alla dessa egenskaper bör man även ha förmågan att kunna fatta de bästa besluten utifrån en djup reflektion kring livet och allt levandes villkor. Visdom är bortom begrepp som ”rätt” och ”fel”. Det är att inse att vad som är bra för en själv också är bra för allt annat, eftersom vi människor hänger ihop med allt på jorden.

Medkänsla leder till visdom på samma sätt som visdom leder till medkänsla. 

Under workshopen kommer du att få veta hur de magiska Tarot-korten kan vägleda dig och om hur du kan använda en pendel för att få svar på dina frågor och balansera dina chakran.

Vi kommer att göra en ceremoni och en vägledd meditation som hjälper dig att finna din egen inre visdom som finns någonstans där djupt inom dig och bara längtar efter att få börja samarbeta med dig, för ditt eget högsta och bästa.
I ljus och kärlek.

Datum: 2 april 2023
Tid: 15.00 – 17.30
Plats: Stockholm
Pris: 595:-

Anmäler dig gör du till info@annikarosen.se
0701423510