Sun-sisters

"I find my happiness where the sun shines"

Skapa ditt eget solsken och ljus! Välkommen till en kurs för hälsa, lycka och kärlek i ljusets och glädjens energigivande atmosfär. Vi samlar på guldkorn, låter oss förundras av naturens och livets skönhet och sätter guldkant på vardagen. Vi fyller våra sinnen med tacksamhet, självkärlek och kreativitet. Allt för att du ska hitta din egen väg till lycka och välbefinnande.

Vad vill du få in i ditt liv? Hur vill du må? Vad drömmer du om? Är det möjligt att du skulle kunna göra verklighet av dina önskningar? Vad är det som är viktigt för dig på riktigt? Är du på rätt väg? Hur kan du lysa klarare med en starkare livskraft? Det är frågor som jag med den här kursen vill hjälpa dig att få svar på.

Med hjälp av meditationer, samtal, övningar, tarotkort och workshops ska vi försöka finna svaren på dina frågor. Min intention och sanna önskan är att du efter den här kursen tar steget mot att leva ditt liv som den strålande stjärna du är ämnad att vara.

Vi möts under fyra tillfällen under sommaren och hösten med början lördag 16 mars 2024  i Sollentuna där vi låter oss förundras av solnedgången och gör en sol-ceremoni. Nästa tillfälle blir lördag 20 april då vi möts i en workshop om glädje och hälsa. Lördag 4 maj gör vi gör en spirituell hälsoceremoni i naturen. Med himlen som tak och vindens sus som musik vandrar vi i meditativ tystnad. Vi stannar till då och då för meditationer och mindfulnessövningar. I naturen kan vi hämta kraft och återhämtning och jag kan lova att du är både lugnare och mer harmonisk efter den här hälsoritualen. Lördag 1 juni 14.00 -17.00 ses vi i Sollentuna för en ny  workshop med inriktning på hälsa, glädje, lycka och för att du ska få de verktyg du behöver för att skapa maximal fysisk och mental hälsa.

Varmt välkommen!