Följ med till Italien!

Piemonte 11-17 maj 2025

En resa för dig som längtar efter att öka din självkärlek, intuition, kreativitet, andlighet och ditt personliga ledarskap för att skapa det liv du vill ha. Upplev magiska dagar med guldkant där innehållet syftar till att ge dig en djupare insikt i andlighetens mystik och att finna din egen inre rikedom och låta den berika ditt liv.

Tarotkurs & "la dolce vita"

Lär dig att tolka de magiska Tarotkorten & njut av det ljuva livet i "la bella Italia". Vill du uppleva en genuin del av Italien och samtidigt få tillgång till en nyckel som låser upp magiska hemligheter? Då är det här resan för dig!

Magi & Mirakel

Tror du på mirakel? Det gör vi! Vi vet att det finns. Inom oss, i vår natur och runt omkring oss på många olika vis. Den här ​veckan vägleder vi dig så att också du kan börja skapa magi som blir till mirakel, på ditt sätt, i din takt med vår hjälp.Med workshops, vägledda meditationer, intuitionsövningar, vandringar i makalöst vacker natur kommer den goda magin att frigöra dina inneboende krafter.

Tränings & Livsnjutarresa Maj 2025

Följ med på en härlig vecka med massor av rolig och effektiv träning, både kondition och styrka, smidighet, stretch, vattengympa, powerwalks och vandringar över vinfälten.Träningen är anpassad för alla, nybörjare som vältränad. Vi kan garantera att du kommer hem fylld av inspiration och välmående.

"The biggest adventure is to live the life of your dreams"

Travel is the only thing you can buy that makes you richer.

Res med oss och upplev det genuina Italien. Efter att ha arrangerat resor till Italien i drygt tjugo år har vi hittat många små smultronställen som vi gärna delar med dig. Långt ifrån alla turiststråk tar vid dig med till det äkta Italien, en värld som inte förändrads på århundraden. Små pittoreska byar, vinodlingar och mysiga restauranger.

Vill du att vi skräddarsyr en resa för dig och din egen grupp 5-15 personer efter ert önskemål så gör vi gärna det. Det kan t.ex. vara spa, wellness, vinprovning, vandring, träning, magi, golf eller gourmet som bas och med en touch av "la dolce vita"

Benvenuto!