Följ med till Italien!

Piemonte 11-17 september 2023

En skapande resa som gör dig tryggare, lyckligare och mer uppmärksam på vad just du behöver för att leva ditt liv i större harmoni.

Andlig resa

En magisk resa i andlighetens tecken tillsammans med mediet Vendela Cederholm och Cornelia Wingarhed, medium och healer.

Magi & Mirakel 8-15 maj 2023

Med workshops, vägledda meditationer, intuitionsövningar, vandringar i makalöst vacker natur kommer den goda magin att frigöra dina inneboende krafter.

Tränings & Livsnjutarresa 21-27 maj 2023

Följ med på en härlig vecka med massor av rolig och effektiv träning, både kondition och styrka, smidighet, stretch, vattengympa, powerwalks och vandringar över vinfälten.

"The biggest adventure is to live the life of your dreams"

Travel is the only thing you can buy that makes you richer.

Res med oss och upplev det genuina Italien. Efter att ha arrangerat resor till Italien i drygt tjugo år har vi hittat många små smultronställen som vi gärna delar med dig. Långt ifrån alla turiststråk tar vid dig med till det äkta Italien, en värld som inte förändrads på århundraden. Små pittoreska byar, vinodlingar och mysiga restauranger.

Vill du att vi skräddarsyr en resa för dig och din egen grupp 5-15 personer efter ert önskemål så gör vi gärna det. Det kan t.ex. vara spa, wellness, vinprovning, vandring, träning, magi, golf eller gourmet som bas och med en touch av "la dolce vita"

Benvenuto!