Moon-sisters

”Aim for the moon, if you miss it you might hit a star”

Moon-sisters – Tolv månvarv för ökad andlighet, självkännedom och ett magiskt liv.

Vill du lära dig hur du kan använda månens magi för att skapa ditt drömliv?

Med hjälp av gamla traditioner, ritualer, ceremonier, meditationer, tarotkort och naturens helande kraft kommer jag att vägleda dig genom tolv månvarv.

Du kommer att få lära dig hur du samverkar med den magiska fullmånen. Varje fullmåne under året befinner sig i visst stjärntecken, ett nytt varje månad. Beroende på ditt astrologiska horoskop kommer varje fullmåne föra med sig varierande budskap och påverka dig personligen. 

Jag kommer att vid varje nymåne tolka var ”din” måne befinner sig och ge dig en personligt vägledd ceremoni, affirmationer och övningar att jobba med. Allt för att du ska få maximal hjälp att upptäcka din styrka och sanna potential för att forma ditt liv till det allra bästa.

Vid nymåne är det den perfekta tiden att så nya frön, sätta upp mål och arbeta med lagen om intention och önskan.

Här har du chansen att börja skapa din framtid medvetet med hjälp av den mäktiga naturlagen attraktionslagen och kraften från nymånen. Jag lär dig hur du kan åstadkomma härliga spännande förändringar i ditt liv och i dig. Jag vet att det fungerar och jag vet att det fungerar även för dig, för du är som jag. Du är människa. Och vi styrs av månens magi och av olika universella naturlagar. Lagar som alltid finns där och verkar, hela tiden, dygnet om, året runt.  Jag guidar dig så att du även i nymåne-ritualen får vägledning för att få tillgång till den intuitiva kunskap som finns där i djupet av din själ. 

Tillsammans med mig och dina månsystrar kommer du att få uppleva många magiska stunder, i varm gemenskap, ljus och kärlek.

Vår magiska resa genom månar, planeter och stjärnor startar under nymånen 3 september 2024 och avslutas i fullmånens energi 9 augusti 2025.

Detta ingår i priset som är 9.900:- (kan betalas under tolv månader 825:- mån.)  

Tre fullmåne-ceremonier när vi ses vid Edsbergs slott i Sollentuna 18.30 - 20.30

Tre nymåne-ceremonier när vi ses vid Edsbergs slott i Sollentuna 18.30 - 20.30

De andra nio nymåne och fullmånekvällarna kommer du att få din meditation och ceremoni per mail.

Om du inte har möjlighet att vara med på plats så kommer du att få dina meditationer, affirmationer,budskap och ett program för att själv göra din mån-ceremoni.

Sluten Facebook-grupp för inspiration, frågor och gemenskap.  

Du kommer också att en gång i månaden få en 30 minuters konsultation via telefonen med de magiska Tarotkorten för att spegla var du står just nu och få vägledning från andra dimensioner för ökad förståelse för det som sker i ditt liv och hur du på bästa sätt kan ta tillvara alla livets gåvor

När du gått igenom alla tolv månvarv i zodiakens alla stjärnbilder har du lärt dig hur du skapar din drömbild, hur du manifesterar och når dina mål. Du har sett önskningar och drömmar bli till verklighet.

Du har sett var du sitter fast och vad i ditt liv som inte flödat fritt, du har gått igenom en transformation och släppt taget om det förflutna och öppnat nya dörrar mot en ljus och magisk framtid. Du har lärt dig hur du kan använda eteriska oljor och kristaller för att förstärka dina intentioner och önskningar. Oljorna och kristallerna hjälper dig också att bli befriad från sådant som du inte längre vill ha i ditt liv. Det kan vara ett tillstånd i kroppen, en relation eller en tanke. Saker och ting har fallit på plats och en känsla av frid omger dig. Lösa trådar har knutits ihop och nya möjligheter väntar på att få presenteras för dig. Och så har du fått en vän för livet - Gubben i Månen.