Tarot & Magi

Tarotkurs på distans

För mig har tarotkorten varit en viktig pusselbit i mitt livspussel. Den insikt och visdom som kortens budskap givit mig blev en nyckel till det som tidigare varit fördolt. Som till exempel förstå det som varit, det som är och framtiden. De har också givit mig mer självinsikt, acceptans och tillit i livets skeenden. Kanske du, precis som jag en gång hade, har en längtan i själ och hjärta efter något mer?

Grundkurs 1 & 2

Tarotkurs Vill du lära dig att tolka de magiska Tarot-korten för att kunna vägleda dig själv och andra? Du gör samtidigt en inre spännande resa som ger dig högre intuition och självkännedom Den här kursen är två dagar där vi går igenom varje kort och dess symboler. Du får också lära dig hur du gör en läggning.

Tarotutbildning

En utbildningen i Tarotkortens magiska värld. För dig som vill lära dig att använda korten som redskap för att jobba professionellt med vägledning. Efter att i många år haft kortare kurser i Tarot har jag nu skapat en längre utbildning för dig som vill ha en djupare förståelse och insikt i hur du kan använda korten som redskap för att vägleda dig själv och andra.

Vägledning

Vägledning med hjälp av de magiska Tarot-korten I hela mitt liv har jag haft gåvan att se och förnimma budskap som inte alla kan uppfatta. Min mamma var känd astrolog och synsk. Många bakåt i släkten har haft samma gåva. Jag tror vi alla någon gång i livet är i behov av vägledning. Det kan handla om relationer, bostad, jobb, hälsa eller frågor om val i livet. Jag jobbar under absolut tystnadsplikt.

"Everything comes to you in the right moment. Be patient"

 

TAROT-KURS 
Vill du lära dig att tolka de magiska Tarot-korten för att kunna vägleda dig själv och andra? 
Du gör samtidigt en inre spännande resa som ger dig högre intuition och mer självkännedom.
Vi går vi igenom Stora Arkanan och lär oss läggningen Keltiska korset. Du får också följa med på en utvecklande och spännande vägledd meditation som hjälper dig att öppna dina sinnen.
Vi går också igenom de olika sviterna, bägare, stavar, svärd och mynt och har då gått igenom alla de 78 korten i leken.
Vi gör intuitionsövningar och vägledda meditationer samt lär oss dagsläggningar och hur man får svar på specifika frågor.
Varmt välkommen till magiska dagar som garanterat kommer att berika ditt liv.