Tarotkurs

"Miracles start to happen when you give as much energy to your dreams as you do to your fears"

Grundkurs 1 i Tarot 31 augusti 2024

Grundkurs 2 i Tarot 1 september 2024

Vill du lära dig att tolka de magiska Tarot-korten för att kunna vägleda dig själv och andra? 
Du gör samtidigt en inre spännande resa som ger dig högre intuition och mer självkännedom. Grundkurs 1 passar dig som är nybörjare och vill lära dig förstå kortens betydelse och deras historia. Grundkurs 2 är för dig som redan har lärt känna korten och vill fördjupa din kunskap om symboler, färger och siffror. Här får du också lära dig olika läggningar och får en djupare inblick i Hovkortens värld. 

I grundkurs 1 går vi igenom både Stora och lilla Arkanan, gör en intuitionsövning, en vägledd meditation och du får lära dig hur du gör en läggning med tre kort.

I grundkurs 2 gör vi en repetion på alla kort, fördjupar oss i Hovkorten
och lär oss läggningen Keltiska korset. Du får också följa med på en utvecklande och spännande vägledd meditation som hjälper dig att öppna dina sinnen.
Vi gör intuitionsövningar och vägledda meditationer samt lär oss dagsläggningar och hur man får svar på specifika frågor.

Välkommen till magiska dagar som garanterat kommer att berika ditt liv!

I priset som är 1800 kronor per dag ingår: kurskompendium, ljudfil på en vägledd meditation "Narrens resa genom Stora Arkanan" kaffe/te/juice/frukt/snacks, lunch, en enskild coachingtimme med mig på telefon för frågor och funderingar kring korten och läggningar efter kursens slut. 

För anmälan och frågor är du välkommen att messa mig på 
070 - 142 35 10 eller maila info@annikarosen.se