Ett steg på visdomens väg

"Stay patient and trust your journey"

Ett steg på visdomens väg.

Vägen där lyckan, energin, glädjen och det meningsfulla finns. Jag bjuder in dig tll ett år av visdom, insikt och magi där du lär dig att använda magin, den som alltid finns där runtomkring dg, som en positiv kraft. En kraft som hjälper dig att vandra din väg i linje med dina värderingar och att bli medveten om var du lägger din energi. Jag tror att vi skapar en trygghet genom att följa livets rytm, årstidernas växlingar, traditioner och ritualer. Att bli uppmärksam på hur vi använder vår dyrbara tid och att vi gör kloka val här i livet. Därför har jag skapat ett ettårsprogram för dig som längtar efterr sinnesro och vill hitta ditt eget ljus för att lysa upp den väg du vandrar och sedan sprida ditt ljus vidare till andra. Programmet följer våra årstider och hjälper dig att skaffa nya vanor och att landa mjukt och tryggt i höstens stormar, vinterns mörker, vårens längtan och sommarens magi. Vi kommer att träffas fyra eftermiddagar under året, vinter, vår, sommar och höst.  De olika workshopen kommer att handla om:

Andas andlighet, en resa in i framtiden, i nuet och tillbaka till tidigare liv. Kan du höra själens viskningar? Vilken kraft har tidigare liv i det liv du lever nu?

Attraktionslagen, tarotkort, kristaller och pendelmagi.

Naturens läkande kraft, en spirituell hälsoceremoni i naturen.

Månmagi, vi gör en magisk månceremoni. Vid varje tillfälle kommer vi att avsätta tid för "sharing". Det finns så otroligt mycket inom oss alla som vi kan dela med av oss för att stötta och peppa varandra. Inför varje årstid får du en vägledd meditation och en ritual att utföra så ofta du själv vill. I priset ingår fyra stycken entimmes konsultationer med Tarot-vägledning via telefon.

Vi kommer att ses i Sollentuna, Stockholm.