Följ med till Italien!

Piemonte 6 -12 maj 2024

En resa för dig som längtar efter att öka din självkärlek, intuition, kreativitet, andlighet och ditt personliga ledarskap för att skapa det liv du vill ha. Upplev magiska dagar med guldkant där innehållet syftar till att ge dig en djupare insikt i andlighetens mystik och att finna din egen inre rikedom och låta den berika ditt liv.

Andlig resa

Välkommen till en magisk resa i andlighetens tecken i samarbete med Vendela Cederholm, känt medium från bland annat "Det okända". En vecka i "la bella Italia" med föreläsningar, seanser, workshops, utflykter till våra speciellt utvalda kraftplatser, meditationer, spa och en doft av det ljuva livet. Bara att vistas i denna sagolika miljö gör att själen jublar.

Magi & Mirakel

Tror du på mirakel? Det gör vi! Vi vet att det finns. Inom oss, i vår natur och runt omkring oss på många olika vis. Den här ​veckan vägleder vi dig så att också du kan börja skapa magi som blir till mirakel, på ditt sätt, i din takt med vår hjälp.Med workshops, vägledda meditationer, intuitionsövningar, vandringar i makalöst vacker natur kommer den goda magin att frigöra dina inneboende krafter.

Tränings & Livsnjutarresa Maj 2025

Följ med på en härlig vecka med massor av rolig och effektiv träning, både kondition och styrka, smidighet, stretch, vattengympa, powerwalks och vandringar över vinfälten.Träningen är anpassad för alla, nybörjare som vältränad. Vi kan garantera att du kommer hem fylld av inspiration och välmående.

"The biggest adventure is to live the life of your dreams"

Travel is the only thing you can buy that makes you richer.

Res med oss och upplev det genuina Italien. Efter att ha arrangerat resor till Italien i drygt tjugo år har vi hittat många små smultronställen som vi gärna delar med dig. Långt ifrån alla turiststråk tar vid dig med till det äkta Italien, en värld som inte förändrads på århundraden. Små pittoreska byar, vinodlingar och mysiga restauranger.

Vill du att vi skräddarsyr en resa för dig och din egen grupp 5-15 personer efter ert önskemål så gör vi gärna det. Det kan t.ex. vara spa, wellness, vinprovning, vandring, träning, magi, golf eller gourmet som bas och med en touch av "la dolce vita"

Benvenuto!